Thursday, December 9, 2010

cerite kanak2 aku #1

well first day aku kat sekolah tak da la macam tu..aku ingat lagi pagi2 dah datang sekolah dengan mak ayah aku..datang dengan beg roda tu hehehe...lepas daftar dengan cikgu aku tak ingat la cikgu ape tak silap aku ustazah rohani kot..lepas daftar ayah aku cakap suruh pilih tempat duduk depan sekali..so pilih la yang belah kiri depan sekali...then tengok masa banyak lagi mak aku cakap jom g makan dulu..pergi makan roti canai dekat kedai mamak arafah tak silap aku...makan2..masuk kelas tengok semua orang dah duduk tempat masing2 tempat yang aku pilih tu dah ade orang lelaki duduk rupenye row yang belah kiri tu untuk budak lelaki..sebaik waktu tu masih budak2 kulit muka aku time tu sangat lah tebal ..aku ambil beg aku pegi la duduk kt tempat belakang sekali..tapi best weyh aircond belakang aku je..hahah best gile2..then pada masa ni lah aku discover perasan suke seseorang hahaha ceh umur baru setengah tahun jagung dah gedik2 nak suke orang hahaha...time ni la aku kenal L***N N***A..hhaha x pe xpe die x tahu pon blog aku..gediknye aku ahahahah..kk thats for tonight..

2 comments:

mekarsurita ;) said...

wahhh leely , berani sudah tulis nama :P

H.A.C.K.S said...

ok2 aku akan sorok kan nama die.hahaha