Saturday, February 4, 2012

Buat malu je

Hari rabu hari tu buat malu je...semuanya gara ustaz yang tak tahu lagu or lirik lagu bulan-bulan islam dan gara-gara aku yang tahu lagu-lagu yang sesuai untuk kanak-kanak..hahaha maklumlah aku ni berjiwa kanak-kanak riang yang suka lagu-lagu sebegitu..

ok first cerita dia macam ni..kak sarah suruh la ustaz Habib tu ajar nyanyi lagu bulan2 islam..
dia dah geleng2..tah macam mana aku boleh ditangkap oleh kak sarah suruh nyanyi kat depan..mayb time tu aku pergi nyanyi lagu tu kot..senyap2..aku tolak la ckp x mau..agak2 la en aku nak nyanyi depan ustaz tu malu la weyh walaupon x de feeling kat ustaz tu..malu tetap malu..coz faktor suara aku dalam mode besar sbb masih pagi..so dia punya tone tu agak besar sedikit...korang cuba la bayangkan aku nyanyi lgu dgn suara yang agak besar tu...haiz memalu kan..aku punya la dalam hati x nak tp kene paksa ngn diorg suruh menyanyi jugak dlm hati mcm ni


tapi aku drag je kaki aku ke depan..

bila aku ajar budak2 tu nyanyi ustaz tu duduk belakang senyum2 buat aku lg bertambah malu la kat depan tu weyh...saat tu aku rasa nak pukul2 debik2 je ustaz tu macam ni sebab x tahu lgu or lirik bulan2 islam..


2 comments:

Nur Syah Ira S said...

haha , aku sokong kau lee , tumbuk jea ustaz tu camtu . haha . how come taktau lagu bulan islam ni ? haha , saje je kot nak dgr suara kau haha :P

H.A.C.K.S said...

tu la pasalnye..gedik senyum pulak..aku cepuk kang..malu la kan suara aku pagi tu entah kenapa jadi besar pula..