Wednesday, July 14, 2010

TERHARUNYA!!!

wah korg x mo la cm ni....huhuhu..nak nagis dah ni...nnt dh x jd hati batu lg...hahahha...aku x thu ape2 pon yg aku buat td..aku just buat bende yg aku rse btol je weyh..yg psl si die tu maafkn je die...die mmg kadang2 x sedar yg die ckp cm tu boleh sakit kn hati org...die just x sedar die dh sakitkn hati korg...kalo die ckp ngn aku x de effect la kot hahaha...aku rse aku pon kadang jd mcm die x sedar yg aku dh skit kn hati org...
kalo aku ade sori eh...tp....x de pape la..hehehe pape pon bende yg aku buat tu bende kecil je la..x besar mne pon..korg pon slalu tolong aku jgak lg2 time hw kan3 hehehe

post di atas hanya org2 tertentu je thu...heheheh

No comments: