Wednesday, July 14, 2010

ok ko nak marah kt org tu!!

x boleh ke ko bg thu spe org yg ko marah tu yg ko mraah kt die..mesti ke nak cter kt blog then maki org tuh???
MESTI KER HAH!!!!!!perkara kecil je pon tok sah le nak besar2 kn cter tu...
aku x phm la korang ni dgn kwn sekelas pon nak mcm tu...bg je la tahu die yg ko x puas hati ngn die mne la kot thu nanti die minta maaf kt ko...x perlu la ko bawa cter tu masuk blog then maki org tu..x payah la weyh buat tmbh dosa ko...aku nasihat kt ko,aku nasihat kt diri aku juga tau spaya aku sentiasa igt..

ok la kalo aku yg buat mcm tu sorry la kawan tp aku mcm x igt tp aku still nk minta maaf coz mayb aku ade buat salah ngn ko tang lain ke kan??aku mmg seorg yg kadang2 tercakap lepas smpi kadang ade org sakit hati

ok kwn2 sahabat2 teman2 rakan2 sekelian alam!! aku nak minta maaf ngn korang semua dari la hujung rmbut aku hingga hujung jari kaki aku tahu...aku minta maaf ni mana la kot thu esok2 aku dh terbang ke alam lain ke kan..thanks ye korang tuk semua yg korang dh buat tuk aku halalkan semuanya...maafkn aku ye...aku pon dah maafkn korang..(aish touching la plakkn hahaha)

THANKS KAWAN!!

1 comment: